Pilkington anuncia el tancament de la Línia de Laminatge de la planta de Sagunt i presentarà un ERO

0
1242
Treballadors de la planta Pilkington de Sagunt.

Els treballadors han mostrat «decepció» perquè «l’esforç que la plantilla estem realitzant està sent molt gran»

L’empresa Pilkington ha anunciat el tancament de la línia de laminatge de la planta de Sagunt, tancament per al qual es presetnarà un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) d’ací entre dues setmanes i un mes, per a la qual cosa s’obri el període de consultes.

Aquesta decisió va ser comunicada aquest dimarts en la trobada entre el Comité d’Empresa, la Direcció de l’empresa i la Direcció del grup, com a part del projecte d’anàlisi per buscar solucions a la viabilitat de la resta de la planta.

Els representants dels treballadors han mostrat la seua «decepció» perquè «l’esforç que la plantilla estem realitzant està sent molt gran i no obstant això, la Direcció del Grup decideix deixar de lluitar pel futur, deixar d’oferir parabrisa des de la nostra planta. Decideix tancar i acomiadar».

Davant aquest anunci els representants dels treballadors han manifestat que donen per trencats tots els acords i que sol·liciten «la devolució immediata dels diners de les pagues extres». Aquesta decisió a més serà explicada aquest dimecres en la reunió de l’Assemblea General dels treballadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí