Obrin judici oral contra Alfonso Rus i 25 acusats més pels contractes de ‘zombis’ en Imelsa

0
932
Alfonso Rus, ex alcalde de Xàtiva.

Es tracta de les peces B i F del conegut com a cas Imelsa, en les quals s’ha investigat contractacions presumptament irregulars en les empreses públiques Imelsa i Ciegsa

El Jutjat d’Instrucció número 18 de València ha obert judici oral contra l’exalcalde de Xàtiva, expresident de la Diputació i del PP de la província de València Alfonso Rus i altres 25 persones més pels ‘zombis’ en Imelsa i Ciegsa.

Es tracta de les peces B i F del conegut com a cas Imelsa, en les quals s’ha investigat contractacions presumptament irregulars en les empreses públiques Imelsa i Ciegsa. Uns altres dels processaments són l’ex secretari autonòmic d’Educació Máximo Caturla i l’exdiputat del PP Salvador Enguix.

La instructora ha obert judici oral per delictes de pertinença a organització criminal i delictes continuats de malversació, prevaricació administrativa i falsedat en document oficial comeses per funcionaris públics.

Ha assenyalat com a òrgan per a l’enjudiciament de la causa l’Audiència Provincial de València i ha requerit als acusats perquè presenten fiances que sumen en el seu conjunt més de 3,8 milions d’euros per a fer front a les possibles responsabilitats civils.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here