L’ambaixador d’Uzbekistan destaca el caràcter pioner de la presència del seu país a l’entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

0
2626
Imatge de la visita de l'ambaixador d'Uzbekistan a Ontinyent.

Jorge Rodríguez agraeix a la comparsa Mudéjares el treball per fer possible la visita d’autoritats internacionals a la ciutat

“Es la primera volta que es dóna una col·laboració com aquesta en la història de les relacions entre Uzbekistan i Espanya, estem agraïts i volem seguir cooperant de manera productiva i amistosa”. Eren les paraules de l’ambaixador d’Uzbekistan, Jakhongir Ganiev, després de signar al llibre d’honor de l’Ajuntament de la ciutat, on acudia encapçalant una delegació uzbeka convidada per la comparsa Mudéjares, la qual ha donat un important paper a aquest país en la seua capitania a les festes de Moros i Cristians d’enguany.

Ganiev, que acudia acompanyat pel cónsol d’Uzbekistan en Espanya, Shukhrat Adilov; era rebut per l’alcalde Jorge Rodríguez i els regidors de la corporació, així com per diversos representants de la comparsa Mudéjares encapçalats pel capità moro de les festes d’enguany, Alberto Climent, així com el cronista oficial de la ciutat i també fester de la comparsa, Alfred Bernabeu.

Jorge Rodríguez lliurava a l’ambaixador i el cónsol un llibre sobre Ontinyent, així com un xicotet lot de productes típics, agraïnt la visita i també el treball de la comparsa Mudéjares per facilitar l’assistència d’autoritats internacionals a les festes de la ciutat. El primer edil també valorava positivament la visita pel que suposa de promoció exterior de la ciutat, un dels requisits necessaris per avançar cap a la consecució de la declaració d’Interés Turistic Internacional de les festes.

Els i les membres de la delegació uzbeka tenien paraules d’agraïment per l’hospitalitat ontinyentina i mostraven la seua expectació per assistir als actes centrals de les festes morocristianes d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí