Rebeca Torró s’acomiada de l’Ajuntament d’Ontinyent després de la legislatura «més dolça i més amarga»

0
1041
Rebeca Torró junt a Jorge Rodríguez en un ple municipal

La dirigent socialista que ha sigut mà dreta de Jorge Rodríguez a Ontinyent durant dues legislatures s’acomiada de la seua etapa municipal

La socialista Rebeca Torró s’ha acomiadat este dimecres de la seua etapa de 12 anys en política a Ontinyent, 8 d’ells al govern municipal com a mà dreta de Jorge Rodríguez. Rebeca s’ha acomiadat en el seu últim ple municipal on ha manifestat les seues sensacions al final d’esta etapa amb una legislatura que assegura  ha sigut «la més dolça i la més amarga per a mi».

Torró ha fet un recorregut de la seua trajectòria que va començar a l’oposició, un pas que «va ser importantíssim per a mi, perquè em va ajudar a madurar políticament i em va ajudar, posteriorment, a saber gestionar no sols el dia a dia a l’Ajuntament, sinó el que és més important, a saber gestionar les emocions en una casa en la qual hi ha moltes alegries, però també molts disgustos».

De la primera legislatura de govern en coalició assegura que «van ser els més durs» perquè «l’herència rebuda no era fàcil de gestionar i la crisi eonòmica complicava la vida a molts veïns».

Sobre la segona legislatura, la que ara s’acaba i que li va donar la majoria socialista a Jorge Rodríguez i el PSPV, ha manifestat que «ha suposat un canvi i una transformació radical en la nostra ciutat. 4 anys que m’han semblat una vida. En només 4 anys he tingut més càrrecs que en els 16 restants de la meua activitat política». Així recorda que ha sigut 1a Tinent Alcalde, Vicepresidenta de la Mancomunitat, Directora General d’Habitatge de la Generalitat Valenciana i finalment Vicepresidenta 2a de la Diputació i Diputada d’Hisenda.

Ha conclòs així donant les gràcies a la seua família i al seu partit, el PSPV, però també a l’alcalde Jorge Rodríguez. A Rodríguez li ha donat les gràcies «per la confiança durant tot este temps. Junts hem aconseguit convertir Ontinyent en la ciutat que mereixia ser».

Cal recordar que Torró no va seguir a Rodríguez en el seu projecte d’impulsar un nou partit independent després de desvincular-se del partit socialista en alçar-se el secret de sumari del cas Alqueria que investiga a l’alcalde d’Ontinyent per la seua gestió com a president de la Diputació de València. Després del trencament Torró va optar per no encapçalar ni aparéixer a llocs d’eixida de la llista local del PSPV, llista que no ha arribat a tindre cap representant. Rebeca Torró no obstant està a l’espera del possible nomenament de Pedro Sánchez com a president del Govern i el nomenament de diputats socialistes valencians com a membres de l’executiu, la qual cosa li podria suposar un escó al Congrés dels Diputats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí