Projecte Oliva lamenta la lentitud de l’Ajuntament en la gestió del Pla Resistir

0
797
Foto de archivo.

Projecte Oliva ha denunciat mitjançat un comunicat de premsa que l’obertura de presentació de sol·licituds i gestió municipal de la tramitació de les ajudes a autònoms i empresaris en l’ajuntament d’Oliva, “torna a estar a la cola”.

Segons informen des del partit, el dilluns 8 de febrer, “el govern va informar que encara estava pendent d’aprovació de les bases i realització d’una modificació pressupostària per poder fer l’aportació municipal que el Pla Resistir estableix”.

Els regidors del govern d’Oliva, denuncien des del partit, porten tota una setmana parlant d’aquestes ajudes en els mitjans de comunicació. La setmana passada van voler posar en valor que Oliva anava a posar diners del romanent per ajudar als autònoms de la ciutat. “Molta propaganda política, però de forment ni un gra. Com sempre, en la gestió, aquest govern suspén”.

“En el comunicat que des de PRO vam llançar l’1 de febrer ja vam advertir que Oliva te problemes en la gestió administrativa i el Govern no està considerant aquestes insuficiències a l’hora de donar resposta als problemes dels hostalers i comerciants locals. Per això, insistíem, en que l’Ajuntament d’Oliva no pot fiar-ho tot a les ajudes directes (perquè no tenim bona capacitat de resposta ràpida) i es necessari combinar-les amb ajudes indirectes, açò és, exempcions temporals de taxes locals (taxa del fem, de l’ocupació de la via pública per taules i cadires, etc.)”, asseguren des de Projecte Oliva.

“Vam apuntar, també, que és necessari que es cree una Oficina d’Atenció especialitzada per tramitar les sol·licituds del Pla Resistir i la resta d’ajudes que puguen impulsar-se (que també són necessàries perquè el Pla Resistir és del tot insuficient)”.

La portaveu, Yolanda Pastor, “el govern d’Oliva deu reservar un poc de les energies que dedica a propaganda i fotografia per concentrar-la en la gestió municipal, que és deficient, com podem comprovar en que som els últims en el Pla Resistir, i així en pràcticament tots els procediments que s’han d’abordar”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here