Ontinyent reforça la seua campanya de promoció comercial en Nadal augmentant a 9.000 euros els premis en targetes-regal

0
247
Ontinyent ha presentat la campanya comercial.

‘Comprar en Nadal a Ontinyent té premi’ creix també en establiments participants per arribar als 230

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent dona enguany un nou impuls a la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, que comptarà amb més premis i establiments participants que en l’edició anterior, i que es desenvoluparà fins el proper 5 de gener. En concret, la iniciativa impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les associacions Comerç IN, AHVAL, SOC Ontinyent i ACIS Sant Rafel sortejarà 75 targetes-regal amb 120 euros (9.000 euros) per a gastar en els 230 establiments participants, front a les 60 targetes amb 120 euros (6.000) i 185 establiments de l’edició anterior.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que esta acció per fomentar les compres al comerç, serveis i hosteleria locals, “ve comptant amb una molt bona acceptació, i hem volgut donar un nou impuls per afavorir que el veïnat d’Ontinyent i altres localitats dels voltants aposten per la bona atenció i els productes de qualitat dels nostres establiments. La iniciativa està inclosa al marc de la campanya Ontinyent Il·lusiona, “el que suposa també un alicient, perquè a més a més estes compres es poden fer en un ambient tan atractiu com el que oferirem a la ciutat en estes dates”, assenyalava.

Les persones consumidores hauran de introduir les seues dades personals i les de la compra en la plataforma web de la campanya www.nadalontinyent.com per poder entrar al sorteig. No hi ha límit de participació i es podran introduir tots els tiquets que es desitge. Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat a la data de la compra que realitzen una despesa en qualsevol dels establiments adherits per import igual o superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns, pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració fins al 5 de gener.

La setmana després de Reis se celebrarà un sorteig dels xecs-regal entre tots els tickets participants, i les compres o consumicions amb la targeta regal es podran fer fins el 28 de febrer de 2023. Tant Pablo Úbeda com els i les representants de les associacions de comerç locals animaven a la ciutadania a realitzar compres als establiments adherits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí