Ontinyent inaugurarà dissabte les obres de l’anell ciclopeatonal amb una festa multiesportiva

0
442
Anell Ciclopeatonal d'Ontinyent.

La presentació de la primera obra finalitzada de les incloses al programa EDUSI coincidirà amb la de la reforma del velòdrom executada dins el pla ‘Tornem Junts’

L’Ajuntament d’Ontinyent presentarà a la ciutadania aquest dissabte 27 de novembre la finalització de les obres de l’anell ciclopeatonal amb una festa que inclourà activitats esportives diverses, impulsada per la regidoria d’Esports. L’obra, pressupostada en 339.000 euros, és la primera en finalitzar d’entre les subvencionades a la ciutat pels Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI, coincidint la seua presentació amb la de la reforma del velòdrom executada per l’Ajuntament dins el pla ‘Tornem Junts’.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que per mostrar a la ciutadania el resultat d’estes actuacions s’ha organitzat una jornada que començarà amb dues passetjades a peu i en bicicleta per l’anell ciclopeatonal, que començaran a la zona verda de Benarrai a les 10:00 hores en tots dos casos, i acabaran a les 11:00 hores al velòdrom, on un total de 10 clubs esportius locals organitzaran tallers, i on es sortejarà entre les persones assistents material esportiu i una bicicleta, adicionals a l’obsequi que rebran només per participar.

Óscar Borrell animava a la ciutadania “a acudir dissabte a les 10:00 hores a Benarrai i gaudir d’esta festa esportiva que hem preparat amb la col·laboració dels clubs per mostrar estos recursos que poden ser ja emprats per totes i tots, i que contribueixen a seguir avançant com a eixa ciutat cada volta més sana, saludable i esportiva que volem que siga Ontinyent”, manifestava.

La intervenció a l’anell ciclopeatonal, executada en 7 trams diferenciats, connecta l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la coneguda com a «ruta del colesterol» i el passeig de Benarrai. Es tracta d’una actuació que ha servit per atendre una demanda ciutadana dins el procés ‘Ontinyent Participa’, on es sol·licitava ampliar els carrils bici i vies de vianants a la ciutat. Pel que fa al Velòdrom, que no havia tingut reformes significatives des de fa 30 anys, s’ha dut a terme una actuació global per garantir la seguretat dels i les esportistes, millorar l’estètica, allargar la seua vida útil i aconseguir una millor visibilitat de les línies de demarcació, el que permetrà organitzar proves d’alt nivell a estes instal·lacions.

El regidor recordava que també aquest cap de setmana hi ha altra destacada cita esportiva, amb la ‘Partida de Benvinguda’ a l’alumnat de la Universitat de València, que tindrà lloc aquest diumenge 28 de novembre al trinquet municipal, inclosa també dins la programació de la Setmana de l Ciutat Educadora. La jornada s’iniciarà eixe dia amb amb partides i matinal de l’Escola de Pilota del Club Pilota Ontinyent (CPV) a les 9:30, oberta a tots els xiquets i xiquetes; la presentació de l’Escola de Pilota del CPV a les 11:00; un acte d’homenatge als campions de la Copa Diputació de València-Caixa Popular a les 11:30; i finalment una partida entre Soro III i Javi contra Pere Roc II i Felix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here