L’Hospital d’Ontinyent mantindrà una unitat per pacients que necessiten atenció integral no quirúrgica en estiu

  0
  713
  Hospital d'Ontinyent.

  Després d’anunciar-se el tancament de la planta de medicina interna durant l’estiu, s’habilita aquesta unitat per alleugerir les derivacions a l’Hospital de Xàtiva

  La Conselleria de Sanitat Universal ha reaccionat davant les queixes per l’anunci del tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital d’Ontinyent i habilitarà una unitat d’hospitalització per a atendre els i les pacients que necessiten atenció integral no quirúrgica a partir de l’1 de juliol i durant el període estival. El servei se situarà en la tercera planta del centre mèdic, que compta amb 16 llits.

  La unitat atendrà patologies amb previsió d’alta hospitalària de curta duració. Per part seua, els pacients que precisen una assistència més prolongada seran atesos a l’hospital de Xàtiva.

  La supervisió dels casos, en tot moment, serà a càrrec d’un/a metge internista, qui treballarà de manera coordinada amb el personal facultatiu d’urgències de l’Hospital d’Ontinyent que, si és necessari, comptarà amb reforços de l’Hospital de Xàtiva. D’aquesta manera, el departament de Xàtiva Ontinyent continuarà mantenint una atenció integral, especialitzada i de qualitat als pacients de Medicina Interna a través d’un programa de millora de les sinergies dels dos centres hospitalaris del departament durant aquest estiu.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí