La Falla Faro Mar, nova comissió de Cullera

0
1889
Demarcació de la nova comissió de Cullera.

L’Associació Cultural Falla Faro Mar es convertix en la setzena comissió fallera en actiu de la Ciutat

La Falla Faro Mar serà la número 17 de Cullera. S’ubicarà a la zona del Far, la seua demarcació comprendrà des del C/Francesc Quevedo fins a l’Avinguda del Dossel, i al capdavant de la Falla Faro Mar estarà José Manuel Martínez Rodríguez com a president, que compta ja amb mig centenar de fallers que l’acompanyaran amb esta iniciativa.

De fet, Martínez ha destacat que «Cullera és una ciutat amb molta vida social, cultural, esportiva, turística, festiva i molt fallera i a la zona del Far trobàvem a faltar eixe ambient faller que agafa la resta de la població al mes de març». Afegeix que «som gent vinculada al barri, gent que hi estem allí tot l’any que tot i ser una zona denominada com a tranquil·la, ens agrada tindre activitats i creguem que així, a més a més, unirem més si cap al veïnat».

José Luis Renart, president de la JLF de Cullera afirma que «les Falles de Cullera estan d’enhorabona, una vegada més demostrem que som un poble de falles, un poble que viu 365 dies a l’any entorn d’esta festa que tantes alegries ens aporta i esta és una d’elles. No podíem tancar l’exercici de millor manera que amb la incorporació d’una nova comissió».

Per la seua part, el regidor de Falles de Cullera, Javier Cerveró ha volgut accentuar que «des de l’Ajuntament de Cullera volem agrair als fundadors el bon fer i la il·lusió amb la qual han dut endavant el projecte, des del consistori i com no, de forma particular vull aprofitar estes línies per a donar-los l’enhorabona i fer-los saber que ací estem per a tot el que necessiten».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here