La proposta del PP de Xàtiva de convertir l’Hotel Murta en un centre de salut ha durat 10 dies


0
1369
Hotel Murta de Xàtiva.

Els populars fan mitja volta i ddonen suport a mantindre la Murta com a hotel, fent marxa enrere en la proposta de transformar-lo en ambulatori que van proposar el 20 de novembre

10 dies li ha durat al PP de Xàtiva la proposta de transformar l’Hotel Murta en un centre de salut. En la Junta de Govern d’aquest dilluns el PP ha tornat a donar suport a iniciar un nou procediment per a l’adjudicació de l’Hotel Murta i perquè siga explotat com al que ha sigut fins ara, junt amb el restaurant i la piscina que integren el complex.

El passat dia 20 el PP proposava que el futur centre de salut Xàtiva II s’ubicara en aquest espai aprofitant que la concessió de l’explotació havia quedat deserta després de la renúncia presentada per l’empresa adjudicatària. Aquest dilluns dia 30 ha descartat el projecte donant suport a la proposta del govern municipal de mantindre l’ús que havia tingut fins ara.

En la junta de govern també s’ha aprovat excloure a l’empresa Hotel Xàtiva SL de la licitacico del contracte per haver retirat la seua proposta. Amb tot s’ha declarat deserta la licitació de l’explotació per falta de concurrència i s’ha iniciat un nou procediment per a l’adjudicació del contracte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here