Yolanda Pastor és la nova presidenta de Projecte Oliva

0
3559

Projecte Oliva (PRO) ha celebrat l’assamblea general ordinària de 2022 el divendres, 4 de març, al Casal de la Joventut d’Oliva. La reunió tenia com objectiu aprovar els comptes de 2021, aprovar el pressupost per a 2022; Informe Tresoreria; Informe comptes grup municipal; Informe FEPAL (Federació de Partits Locals), i nomenament nova presidenta.

Un dels punts importants de la reunió era l’elecció de la nova presidenta de Projecte Oliva, Yolanda Pastor. El passat mes de juliol de 2021, l’actual president, Joan Mata (regidor de PRO), va decidir no renovar en el càrrec de president i, conseqüentment, convocar eleccions pel procediment que marquen els estatuts. L’assamblea de la formació ha elegit a Yolanda Pastor com a nova presidenta de la formació local.

Oliva
Yolanda Pastor i Joan Mata.

Des de la formació política asseguren que Mata va accedir a la presidència de PRO l’any 2018. Durant aquest temps Projecte Oliva ha renovat els seus estatuts, per fer-los més garantistes i ampliar la transparència del partit. També s’ha realitzat una renovació de la imatge de PRO i s’ha consolidat la nova pàgina web. L’any 2019, PRO va fer història guanyant les eleccions locals, amb Yolanda Pastor al front.

«Estic molt satisfet amb tot el que hem avançat aquests anys. No només s’ha renovat tota la imatge de PRO, sinó que som un partit sanejat econòmicament, que remetem puntualment tota la informació que el Ministeri ens requereix i, sobretot, tenim un equip de gent sensacional, amb gana de treballar per Oliva, i una argamassa de plantejaments sòlida i contundent. Hi ha un projecte i amb Yolanda Pastor al cap estem preparats per anar més forts si cap a les eleccions de 2023», afirma Mata.

Joan Mata, deixa la presidència del partit perquè creu que ha complit els objectius que en aquest aspecte es proposava. «Estem en l’estadi de solidesa òptim i ara necessitem una presidència nova per fer el següent pas, que és iniciar una agenda d’activitats molt més àmplia per part del partit. Tots els membres de Projecte Oliva sabem que Yolanda Pastor és la persona indicada per fer-ho». Mata continua en amb la seua activitat com a regidor de Projecte Oliva en l’ajuntament d’Oliva, com a delegat de PRO en la Comissió d’Urbanisme i el Comité de Seguretat i Salut.

Yolanda Pastor ha sigut elegida presidenta per unanimitat de tota l’assamblea de PRO. Es renova així la confiança del grup amb el seu lideratge. Ara, Yolanda Pastor, a més de ser la portaveu i líder del grup municipal de PRO a l’ajuntament d’Oliva també és la presidenta del partit.

Pastor ha assegurat que «ostentar la presidència de PRO és un repte més i és per a mi un orgull fer-ho amb el suport de tota la nostra gent. Confie molt en l’equip humà que som PRO. Tenim molt bones sensacions. Tenim moltes ganes i estem il·lusionats en el camí cap a 2023».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí