Yllana, Maduixa i Xavi Castillo, protagonistes de l’Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

0
413

El festival es desenvoluparà del 25 al 29 de juny i es comptarà desde tallers a actuacions de diferents companyies

Alzira es prepara per a celebrar l’Encontre de Teatre a l’Estiu (del 25 al 29 de juny), un festival que complix la seua 31 edició i que enguany destaca la presència dels grups Yllana- Primital Brothers i Maduixa Creacions. Cal destacar també la tornada a la cita artística de l’humorista Xavi Castillo, que tancarà l’esdeveniment.

L’encontre començarà amb un taller de jocs teatrals el dia 25. A la vesprada actuarà Mira Rosana Proyectos amb ‘La flor Flora’ a la Casa de la Cultura. A la nit, actuarà el grup Teatro Contrahecho amb l’escenificació de ‘Segarem’ ortigues amb els tacons.

Al sendemà hi haurà un taller de teatre per a la integració social, i a la nit, al Gran Teatre actuarà La SubTerránea amb l’obra ‘Maleïda Tardor’. Dijous al Gran Teatre, Viridiana posarà en escena ‘Ligeros’ de equipaje amb els intèrprets Javier García i Pedor Rebollo.

Un dels plats forts d’esta edició és l’actuació el dia 28 de juny de Yllana i Primitals Bros amb l’obra ‘The Primitals’, una comèdia musical a cappella. A partir de les 23.30 hores, a la Casa de la Cultura Tramant Teatre escenificarà ‘Amigues’.

Maduixa Creacions actuarà el dia 29 de juny amb l’obra ‘Mulïer’, una idea de Joan Santacreu, on la dansa, les emocions i la poesia visual seran l’eix de l’obra. La cloenda del festival estarà a càrrec de ‘Xavi Castillo News!’.

Abonament 31 Encontre (per a tots els espectacles excepte el tetatre familiar La Flor Flora):
– Normal: 25 €
– Reduït (carnet jove, jublitats i estudiants d’instituts d’Alzira): 20 €

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Piden más de nueve años de cárcel para el hombre que recibió a tiros a la Guardia Civil en Turís cuando iban a detenerle

VENDA D’ENTRADES
ANTICIPADA
• TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous de 19.30 a 21 h
• Instant Ticket:
– Telèfon: 902 444 300, de 8 h a 23 h
– Per Internet: www.instanticket.es, les 24 hores

EL MATEIX DIA DE LA REPRESENTACIÓ: des d’una hora abans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here