123 xiquets planten i apadrinen arbres a Ontinyent

0
1016
Foto de família dels participants de la iniciativa a Ontinyent

La regidora de Sostenibilitat d’ Ontinyent anuncia que la iniciativa ‘Apadrina’m! Creixem junts!’ continuarà després de la bona acollida registrada

123 xiquets i xiquetes d’ Ontinyent i les seues famílies participaven aquest dissabte en l’activitat ‘Apadrina’m! Creixem junts’, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2011 tenia la possibilitat de plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La plantació tenia lloc lloc en la zona de la urbanització de Les Aïgues, on els menuts i les seues famílies, amb el suport de tècnics del departament de Medi Ambient, plantaven pins pinyoners, carrasques, roures, freixos i serveres, en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. Els xiquets i xiquetes, en molts casos, portaven amb ells dibuixos relacionats amb l’activitat.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, agraïa la bona resposta a la proposta, que avançava que tindrà continuïtat en propers anys, “ja que ens permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l’entorn en una edat molt adequada, al temps que creem nous pulmons verds de la ciutat”. En l’activitat també participaven el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here