Ximo Puig anuncia que Parc Sagunt tancarà divendres una nova inversió d’una multinacional


0
923
Imatge de Parc Sagunt I

Després de les vendes dels últims mesos únicament queda un 15% del sòl de Parc Sagunt, i està impulsant-se la segona fase del parc industrial

Parc Sagunt tancarà este divendres la venda amb una multinacional de la meitat del sòl industrial que li queda disponible este divendres. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, ximo Puig, qui ha afirmat este dijous en les Corts que amb la venda quedarà «solament el 15%» del sòl total del parc industrial saguntí.

Amb esta venda Ximo Puig ha tret pit afirmant que Parc Sagunt passarà d’estar «paralitzat» a «solament tenir el 15% de sòl disponible», després de les vendes realitzades fonamentalment a Mercadona, però també a altres empreses.

«Açò fa imprescindible posar marxa Parc Sagunt II i començar la urbanització dels 6 milions de metres quadrats que es posen en aqueix projecte», ha indicat el cap del Consell per a qui aquest fet suposa que «les empreses tornen a confiar en la Comunitat valenciana». «L’estabilitat, l’honradesa i el diàleg es tradueixen en més oportunitats i més ocupació», ha subratllat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here