Ximo Puig i Mónica Oltra es reuneixen divendres amb els treballadors de Lafarge de Sagunt

0
1007
Els treballadors de Lafarge van assistir a l'últim ple de Sagunt

El President i vicepresidenta de la Generalitat assistiran a una trobada amb els treballadors de Lafarge a Sagunt per escoltar les seues reivindicacions

Este divendres tindrà lloc una reunió entre el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, amb els treballadors de la planta de Lafarge a Sagunt, trobada a la que assistiran el Comitè d’empresa, CCOO i UGT i la direcció de l’empresa.

Esta reunió es produeix després que el comité haja afirmat sentir-se “enganyat” pel govern municipal de Sagunt “per mentir en el ple en referència a la suspensió de l’expedient d’ocupació de la pedrera”. Segons els treballadors, “l’expedient no estava paralitzat i aquesta mentida va servir per a impedir que en el ple es votara la resolució dels partits polítics que havien sol·licitat el ple extraordinari“.

El Comitè d’empresa ha explicat també que ha encarregat l’estudi jurídic de la tramitació de la sol·licitud efectuada per l’empresa Lafarge per a la renovació del permís d’ocupació de la pedrera del Salt del Llop. L’objectiu és “proposar accions judicials per la deficient tramitació des del punt de vista municipal i com de la Conselleria de Medi ambient, i altres temes vinculats amb el conflicte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here