Ximo Puig destaca “la capacitat de mantenir els arrels mirant al futur” d’Ontinyent en la inauguració de la Fira del 600 aniversari

0
1137
Imatge de la inauguració de la Fira de Novembre d'Ontinyent del 600 aniversari

El President de la Generalitat i l’alcalde Jorge Rodríguez van presidir l’acte que inicia dos caps de setmana d’ampla oferta lúdica, comercial i gastronòmica a la ciutat

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va assistir a l’acte inaugural de la Fira de Novembre d’Ontinyent que enguany celebra el seu 600 aniversari. En esta obertura el cap del Consell va destacar la capacitat i voluntat de l’Ajuntament d’Ontinyent de “mantenir els arrels però amb una projecció permanent de futur”.

En l’acte, que tenia lloc a la Sala Gomis, Puig recordava que aquesta efemèride coincideix amb la celebració dels sis segles de vida de la Generalitat: «Dins de 600 anys no estarem ací, però segur que la Fira d’Ontinyent sí que continua», va afirmar. El cap del Consell ha subratllat així mateix la «capacitat d’innovar i participar» de l’Ajuntament i la societat civil de la localitat, i els ha agraït «contribuir al renaixement real de la Comunitat». «Ontinyent sap entendre el seu paper a la Comunitat Valenciana», va considerar Puig, que va afegir que la localitat «inclou una gran quantitat de mirades, totes elles positives» i ha agraït al poble ontinyentí que hagen compartit «l’alegria per fer les coses be i per seguir avant».

«Volíem que el protagonisme en l’aniversari de la Fira ho tinguera la ciutat i la gent», va afegir l’alcalde Jorge Rodríguez. Així mateix, es va mostrar convençut que «el que es fa amb el cor ix bé», i ha assegurat que l’organització de la celebració «s’ha fet amb el cor». “Ens sentim orgullosos de tota la gent que ha participat en el 600 aniversari», va considerar la regidora coordinadora de la Comissió Organitzadora de la Fira, Sayo Gandia, qui va agrair la participació de les associacions i entitats locals. En l’acte va participar, a més, el cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu, que va detallar l’origen de la Fira, que es remunta al privilegi real atorgat per Alfons el Magnànim. «Sis segles després de les concessions reals, a Ontinyent ens sentim orgullosos de les nostres tradicions i de la nostra fira», va assegurar Bernabeu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí