Ximo Puig rep en audiència a directius de Galmed després de reobrir la planta de Sagunt

0
1512
Imatge de la recepció dels representants de la Planta de Sagunt

L’empresa alemanya va reobrir la planta de Sagunt amb 90 treballadors, però espera recuperar el nivell dels 165 quan es va tancar en 2013

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’ha reunit en audiència al Palau amb directius de l’empresa alemanya Thyssenkrupp Galmed S. A. D’esta forma els representants de l’empresa alemanya tornen la visita al President que va estar present en la reobertura de la factoria de Sagunt el passat 9 de desembre i que actualment compta amb 90 treballadors.

La factoria, que fabrica acer galvanitzat destinat a la indústria de l’automòbil, va tancar les seues instal·lacions en 2013 amb un ERE pel qual va fer fora als seus 165 treballadors. Però fa uns mesos, Thyssenkrupp Galmed S. A. va anunciar que recuperava aquest centre productiu que pretén aconseguir l’objectiu d’una producció de 450.000 tones.

Amb la reobertura de la indústria la plantilla ascendeix a uns 90 treballadors. No obstant en una segona fase es preveu tornar a tenir una plantilla d’uns 165 empleats, una vegada s’aconseguisca la capacitat productiva de la planta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here