Ximo Puig assistirà a l’acte inaugural de l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent

0
1380
Imatge de la presentació de la Fira de Novembre d'Ontinyent del 600 aniversari

L’acte a la Sala Gomis obrirà un cap de setmana on estaran oberts les atraccions mecàniques i els llocs de venda, mentre que Firauto i la nova Fira de Comerç es traslladen al segon cap de setmana de Fira

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assistirà aquest divendres a l’acte inaugural de l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana, del 16 al 19 de novembre, i el següent, del 23 al 25. Puig serà rebut per l’alcalde, Jorge Rodríguez, per acudir a les 19:30 hores a la Sala Gomis, espai adjacent al recinte firal, i on tindrà lloc un acte que inclourà una introducció històrica, la projecció del documental “la Coca de Fira”; una adaptació de la representació teatral de “La Fira, una història d’històries”; i un reconeixement a les persones i entitats participants al 600 aniversari.

Davant les adverses previsions meteorològiques, la Fira de l’automòbil Firauto i el nou espai de “la Fira del Comerç” ,així com els espectacles de carrer previstos per a aquest cap de setmana, es traslladen al segon cap de setmana de Fira. Els sorteigs de samarretes, borses d’aniversari de la fira i vals descompte per a les 3.000 degustacions previstes de “Coca de Fira” també es traslladaran al segon cap de setmana, mentre que el “Dia de la Bici” de dilluns se suspèn. En esta primera setmana sí que es podrà gaudir de atraccions mecàniques i llocs de venda disposats al recinte firal, que romandran a la ciutat el proper cap de setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here