Ximo Puig afirma que «la Generalitat està pagant el seu deute històric amb Cullera»

0
1128
Visita de Ximo Puig a les falles de Cullera

El president destaca la recuperació de les inversions en la ciutat després de la paràlisi de l’anterior mandat del PP

El president Ximo Puig ha posat en valor la recuperació de les inversions de la Generalitat Valenciana a Cullera en estos últims tres anys després de la «paràlisi» com ha qualificat l’anterior mandat. Ho va fer davant l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, durant la seua visita d’este dijous a les Falles de Cullera.

El cap del Consell va assenyalar que la inversió de més de dos milions d’euros per a acabar la piscina municipal i d’altres que s’estan executant -per exemple en matèria d’ocupació-, així com aquelles que vindran, paguen «el deute històric de la Generalitat amb Cullera».

Puig, conscient de la mala situació econòmica en la qual es trobava el consistori cullerenc a l’inici del mandat, va deixar clar que el govern autonòmic s’ha bolcat amb la ciutat en matèria d’inversions per a traure-la del seu estancament.

«L’Ajuntament de Cullera venia d’una situació molt difícil, com la Generalitat, i a poc a poc estem redreçant esta situació», va comentar Puig, qui recordà que en el passat les coses «havien quedat d’una manera bastant desordenada», en al·lusió al conflicte econòmic i burocràtic de la piscina generat pels anteriors governs local i autonòmic. «Ens ha costat molt solucionar, però finalment hem recuperat el camí», va postil·lar.

Així mateix, el president volgué expressar el seu suport a l’alcalde, del seu mateix partit, el PSPV. «Està fent una tasca magnífica. El més important és l’activitat que hi ha ací a Cullera. Tot açò ens ajuda a vore un futur millor, basat en treball i prosperitat», va sentenciar.

Huitena visita oficial

La d’este dijous és la huitena visita oficial del president Puig a Cullera des que va accedir al càrrec. Això el convertix en el cap del Consell que més vegades ha visitat la localitat, va recalcar l’alcalde. I és que les relacions entre el consistori i la Generalitat passen pel seu millor moment històric, com així van deixar clar tots dos dirigents.

Puig, acompanyat per una nodrida comitiva, va ser rebut per totes les comissions falleres de la localitat amb la presidenta de la Junta Local Fallera, Susi Melià, al capdavant. El president va visitar les quatre falles de la Secció Especial (Sant Antoni, Taüt, Passeig-Mercat i Raval de Sant Agustí) i va quedar «impressionat» pel nivell dels monuments cullerencs.

«Les Falles de Cullera són molt importants i el que és més significatiu és que 4.000 fallers estan implicats. Les Falles són la gent i els fallers, que treballen tot l’any, una acció molt generosa dels fallers que forma part d’eixa capacitat dels valencians de somiar coses i fer-les realitat», va declarar.

Per la seua banda, Mayor va considerar que «les Falles de Cullera mereixien ser visitades pel president de la Generalitat, una institució que encara no les coneixia; les nostres Falles estan donant molt que parlar en els últims temps en positiu i un bon premi per a elles és este reconeixement», va concloure.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí