Xeresa demana la intervenció de Conselleria per la “inactivitat” del Ministeri en el pas a nivell

0
862
Un dels moments de la reunió.

L’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, s’ha reunit esta setmana amb el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira; per buscar el recolzament de la Conselleria davant el retràs del Ministeri en la construcció del pas elevat sobre la via de tren de Xeresa.

L’alcalde va informar al secretari autonòmic sobre l’estat de l’expedient. Un projecte ja adjudicat a una UTE i que porta quasi un any parat des de l’expropiació de terrenys.

En la reunió mantinguda a la Conselleria, Ferrandis va explicar que segons el Ministeri de Foment la causa del retràs era que un dels estreps del pas superior invadia la zona de domini públic de carreteres. És a dir, un suposat error de redacció de projecte que obligava, segons el Ministeri, a una modificació del projecte inicial i que portaria un retràs important.

Esta situació que des de l’Ajuntament ha estat qualificada d’esperpèntica va indignar al govern municipal de Xeresa donat que era des del mateix Ministeri (Direcció General de Carreteres) d’on es denegava l’execució del projecte quan ja havien expropiat el terrenys i adjudicat l’obra a una empresa.

Per esta raó els responsables municipals que no han parat d’insistir als diferents estaments del Ministeri demanant que s’avance en els tràmits. La darrera gestió ha estat la visita a Conselleria per traslladar la seua preocupació, que és compartida pel Secretari Autonòmic, qui s’ha compromès a traslladar-la a les instancies oportunes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí