Xeraco s’adhereix a la campanya “L’hora del planeta” per lluitar contra el canvi climàtic

0
748
Xeraco
Ajuntament de Xeraco.

L’Ajuntament de Xeraco s’ha adherit a la campanya L’Hora del Planeta, una iniciativa internacional promoguda pel World Wild Fund of Nature (WWF) que se celebrarà aquest dissabte, 27 de març, arreu del món. Durant una hora (de 20.30 a 21.30 h), s’apagaran els llums de la façana de l’Ajuntament amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de prendre mesures contra l’escalfament global i la contaminació atmosfèrica, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.

Xeraco
Ajuntament de Xeraco.

Xeraco se suma a aquesta iniciativa en la que participen 180 països de tot el món. Segons la regidora de Serveis Urbans, Silvia Milvaques, es tracta “d’una acció simbòlica, però que posa de manifest la voluntat i el compromís de l’Ajuntament de Xeraco amb el planeta, propòsit que ja s’està portant a la pràctica amb mesures com el canvi de la lluminària tradicional per llums led”.

El regidor de Medi Ambient, Evaristo Salom, també ha volgut animar la ciutadania a sumar-se de forma particular a L’Hora del Planeta apagant els llums i els aparells elèctrics de les seues cases.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here