Xeraco repartirà aquest divendres al voltant de 6.000 màscares a domicili

0
185
Xeraco
Mascaretes sanitàries

L’Ajuntament de Xeraco repartirà demà divendres, 1 de maig, al voltant de 6.000 màscares a domicili. L’objectiu és dotar a la ciutadania d’un article no obligatori, però si recomanable en determinades circumstàncies.

A aquestes 6.000 es sumen les ja més de 2.000 confeccionades per les voluntàries de Xeraco i les 800 infantils del projecte ‘Màscares infantils’ que va iniciar el consistori i l’Associació Alma de Acero amb la donació de tela de paraigües de l’empresa Ezpeleta.

Per al lliurament, han comptat amb la col·laboració de l’equip de Protecció Civil Xeraco als qui volem agrair-los la seua gran faena i magnífica predisposició”.

“Des de l’equip de govern considerem convenient fer un repartiment massiu de màscares a tota la població, però cal entendre que aquestes són un element complementari a les mesures realment eficaces contra el Covid-19, que són el respectar les distancia de seguretat i la higiene de mans”, asseguren fonts municipals.

“Des de l’Ajuntament de Xeraco volem agrair la implicació a totes les persones que estan participant en aquest moviment, demostrant l’empatia i la força d’un poble per a ajudar als seus veïns en moments difícils i complicats”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here