Xeraco reparteix beques per a la realització d’estudis superiors

0
575
Ajuntament de Xeraco.

L’ajuntament de Xeraco ajudarà als seus estudiants en la realització d’estudis superiors. L’alcalde, Avelino Mascarell, ha destacat l’esforç econòmic que realitza l’executiu per a poder atorgar aquestes ajudes a les famílies empadronades en el nostre municipi. “És una important aportació que fa el govern local per a col·laborar amb les famílies”.

Es concediran ajudes que van dirigides a estudiants locals, que en el curs 2018-2019 hagen acabat els estudis de batxillerat o d’un mòdul de cicle de grau mitjà de formació professional i en el curs 2019-2020 inicien estudis superiors, tant de caràcter universitari de grau com de cicles superiors de formació professional.

Ajuntament de Xeraco.

Amb això, segons ha apuntat la regidora d’Educació, Amparo Barrios; es pretén incentivar i ajudar els estudiants locals donant suport als projectes de formació i premiant el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tenint en compte la situació soci econòmica familiar.

Entre els requisits per a optar a una de les beques estan: estar matriculat per al curs 2019-2020, per primera vegada, ja siga en estudis universitaris de grau o cicles superiors de Formació Professional; estar empadronat ininterrompudament a Xeraco des d’abans de l’1 de gener de 2018; no haver sol·licitat, ni rebut cap d’aquestes ajudes amb anterioritat, tant siga en l’opció estudis universitaris de grau com en l’opció de cicles superiors de Formació Professional; i que es troben al corrent amb les obligacions tributàries amb l’Ajuntament.

Les sol·licituds es presentaran del 25 de novembre fins al 9 de desembre de 2019 per registre d’entrada a l’Ajuntament en el termini de 10 dies comptats des de la publicació de l’extracte de la convocatòria anunci en el BOPB.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Desmantelan en Daimús un laboratorio dedicado al cultivo de marihuana y detienen a tres personas

BOP. Anunci convocatoria

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here