Xeraco reparteix beques per a la realització d’estudis superiors

0
378
Ajuntament de Xeraco.

L’ajuntament de Xeraco ajudarà als seus estudiants en la realització d’estudis superiors. L’alcalde, Avelino Mascarell, ha destacat l’esforç econòmic que realitza l’executiu per a poder atorgar aquestes ajudes a les famílies empadronades en el nostre municipi. “És una important aportació que fa el govern local per a col·laborar amb les famílies”.

Es concediran ajudes que van dirigides a estudiants locals, que en el curs 2018-2019 hagen acabat els estudis de batxillerat o d’un mòdul de cicle de grau mitjà de formació professional i en el curs 2019-2020 inicien estudis superiors, tant de caràcter universitari de grau com de cicles superiors de formació professional.

Ajuntament de Xeraco.

Amb això, segons ha apuntat la regidora d’Educació, Amparo Barrios; es pretén incentivar i ajudar els estudiants locals donant suport als projectes de formació i premiant el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tenint en compte la situació soci econòmica familiar.

Entre els requisits per a optar a una de les beques estan: estar matriculat per al curs 2019-2020, per primera vegada, ja siga en estudis universitaris de grau o cicles superiors de Formació Professional; estar empadronat ininterrompudament a Xeraco des d’abans de l’1 de gener de 2018; no haver sol·licitat, ni rebut cap d’aquestes ajudes amb anterioritat, tant siga en l’opció estudis universitaris de grau com en l’opció de cicles superiors de Formació Professional; i que es troben al corrent amb les obligacions tributàries amb l’Ajuntament.

Les sol·licituds es presentaran del 25 de novembre fins al 9 de desembre de 2019 per registre d’entrada a l’Ajuntament en el termini de 10 dies comptats des de la publicació de l’extracte de la convocatòria anunci en el BOPB.

BOP. Anunci convocatoria

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here