Xeraco registra 260 kg de residus en la primera recollida de matèria orgànica

0
2066
Xeraco
Foto d'arxiu contenidor marró.

Els veïns i les veïnes de Xeraco estan cada dia més conscienciats amb el medi ambient. El servei de recollida de matèria orgànica ha registrat 260 kg dels residus a una primera recollida. Aquestes dades registrades pel contenidor marró donen xifres positives.

La regidora de Serveis Urbans, Silvia Milvaques, ha agrait als seus veïns la «gran» col·laboració per «cobrir els objectius ecològics marcats als ODS».

El contenidor marró salva les restes orgàniques que componen el 37% de les nostres escombraries diàries (170 quilos de deixalles anuals per habitant) d’un més que probable enterrament a l’abocador municipal.

Quan tirem les closques d’ou, pells de fruita i verdura, ossos de pollastre i fins i tot filtres de cafè, mistos i paper de cuina usat a un contenidor específic com aquest, les plantes de residus obtenen un flux orgànic estable i net de restes impropis per fabricar un nou recurs a partir d’aquest, com adobs, fertilitzants o biogàs.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans es prega a la ciutadania que facen un bon ús del contenidor i del reciclatge de matèria orgànica amb l’objectiu que l’esforç redunde positivament per al municipi i, a més, recorda la importància de tancar correctament el contenidor amb la clau.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí