Xeraco programa una gran jornada d’activitats per a commemorar el 9 d’Octubre amb balls, paelles i jocs tradicionals

0
1757

L’ajuntament de Xeraco ha programat una àmplia programació d’activitats per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre.

Entre les activitats previstes destaquen, al trinquet municipal, una partida de pilota a les 11.30 hores.

A més, al parc de l’Estació estan previstes les següents activitats: actuació Grup de Danses Xeraco a les 12 hores. A continuació, a les 12.30 h, jocs tradicionals valencians a càrrec de Clariò recursos-educatius.

Xeraco
Cartell de presentació.

A casa nostra tenim un patrimoni cultural que en molts casos es va perdent. Els nostres iaios sabien molts jocs que s’anaven explicant d’uns a altres. Descobrirem o redescobrirem la màgia de les birles, l’emoció del canut, la senzillesa de les xancles, la facilitat de fer cartonets per a jugar. Una divertida estona de jocs intergeneracionals.

Aquest any, com a novetat, també tindrem activitats al voltant de la Igualtat d’Oportunitats comptant amb la col·laboració de la consultora Fem-Acció. Tindrem tallers d’igualtat de gènere entre altres i a més comptarem amb un punt violeta que atendrà totes les consultes al llarg de la jornada festiva.

Ja a les 14 hores, Concurs de Paelles. A les 16 h, ball dinamitzat a càrrec del cantant solista José David Sanfelix i la coreògrafa ballarina Maria José Fernandez. I de 15.30 a 19.30 h, parc Infantil amb inflables de diferents tamanys.

Col·labora: Grup de danses de Xeraco, Festers del Crist 2020, Fem-Acció.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here