Xeraco programa multitud d’activitats el 15 de novembre amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere

0
943

Xeraco acollirà este pròxim divendres, 15 de novembre, a les 20 hores a la Casa de la Cultura la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Viu en mi’, amb la lectura del manifest amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere. A continuació, tindrà lloc una performance de col·locació de “Zapatos Rojos”.

Tammateix, el mateix divendres a les 18 hores, es celebrarà la presentació del llibre ‘Cuentos clásicos para niñAs de hoy’ de l’autor Javier León Sorribes, en la Biblioteca municipal.

Ajuntament de Xeraco.

Es tracta d’una adaptació lliure en la qual s’ha alterat la trama i els personatges dels contes per a crear personatges i situacions noves, que conserven parts de la història original, però que suposen una ruptura amb els estereotips sexistes.

Aquesta vegada, sense prínceps ni princeses, sense madrastres ni bruixes. Elles són les heroïnes i no necessiten a ningú que les salve.

Una activitat que s’emmarca en la programació d’activitats previstes per commemorar el Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here