Xeraco presenta en FITUR la seua nova aposta de turisme natural i esportiu “Muntanyes mirant la mar. Senderisme”

0
1394
Xeraco
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament de Xeraco acaba de presentar en roda de premsa, en el marc de FITUR 2020, la nova iniciativa de senderisme per Xeraco “Muntanyes mirant la mar”.

Un nou projecte esportiu que, com ha anunciat la regidora de Turisme, María José Castelló; està composta per tres rutes diferents que tenen com a objectiu gaudir dels atractius naturals turístics del municipi.

Tres rutes, la primera d’elles aquest diumenge, 26 de gener, que recorreran diferents punts: “Xeraco i la Senda Blanca” (26 de gener), “PR CV 183 la muntanya de Xeraco” (23 de febrer) i “De Xeraco al Mondúver” (29 de març).

Un nou projecte que compta amb el suport de Tururac i EFE.SEN.DRA i que té un preu de 5 euros per participant.

Per poder participar en aquest cicle de rutes es tindrà que reservar plaça al 630 99 24 88 amb el nom complet i DNI dels participants. Les activitats es tanquen el divendres abans de cada exida.

Castelló ha convidat a tots i totes les assistents a gaudir d’aquesta nova iniciativa “Muntanyes mirant la mar” que, ha assegurat, persegueix l’objectiu que mantinga una continuïtat tots els mesos de l’any “perquè permitisquen descobrir tots els racons naturals que fan únic el nostre municipi”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here