Xeraco presenta el projecte ‘Ciutat Lectora’ en el marc de la commemoració del 9 d’Octubre

0
1052
Xeraco
Un dels moments de la presentació.

La regidora de Cultura, Ubalda Balaguer, acompanyat del tècnic de la Biblioteca, Javier Martí; i una de les persones impulsores de la iniciativa, Marian Val; van presentar aquest passat divendres, en el marc de la commemoració del 9 d’Octubre, les pròximes accions previstes amb motiu del projecte ‘Ciutat Lectora’.

Ciutat Lectora és un programa d’acompanyament per a la implantació estratègica i planificada d’un programa de motivació lectora en l’àmbit municipal. S’adreça a tots els ciutadans, mitjançant la creació d’un Consell de Lectura Municipal ofert pels ajuntaments. També promou l’assessorament per part de tècnics especialistes de FULL-Fundació paper Llibre i la Lectura, i compta amb el suport de la Diputació Provincial de València. El programa està inserit dins del Pla Valencià de Foment de el Llibre i la Lectura impulsat per la Generalitat.

Els principals objectius són: promoure el gust per la lectura entre els habitants de la població, des de l’escola bressol fins a Secundària i Batxillerat, i a tots els àmbits de la vida cultural; aconseguir un major nivell de lectura entre els habitants de la ciutat; implicar els ciutadans en el projecte; formar ciutadans responsables per a la millora del seu interès per l’entorn i la cultura, partint de l’activitat lectora com a forma d’ampliar la visió de món; i valorar l’escriptura del territori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí