Xeraco pren mesures de prevenció davant el coronavirus seguint les recomanacions d’administracions superiors

0
1040
Ajuntament de Xeraco.

L´ajuntament de Xeraco informa que seguint les ordres i instruccions de la Generalitat Valenciana s´han pres les següents mesures que s’aplicaran a partir d’aquest dissabte, 14 de març, per tal de previndre el contagi del COVID-19 i les seues conseqüències al poble de Xeraco i al seu veïnat:

– Se suspèn l’activitat en instal·lacions esportives.
– Se suspèn l’activitat en els centres d’activitats culturals (Biblioteca, Casa de Cultura i Centre d’Associacions).
– Se suspèn l’activitat en el Centre Social.
– Se suspèn el mercat municipal.
– Se suspenen les activitats esportives, culturals i socials.

Aquestes mesures preventives s’han pres després de revisar les activitats relacionades amb els grups poblacionals de major risc i les que comporten moviment de persones d’altres comunitats i/o grans grups de gent en espais tancats.

Des de l’Ajuntament es demana tranquil·litat i es recorda que no existeix, de moment, cap cas de COVID-19 a la Safor.

Així mateix, es demana a la ciutadania evitar, en la mesura del possible, la realització de gestions que no siguen urgents de manera presencial a l’Ajuntament, i utilitzar els mitjans telemàtics o telefònics (962 89 00 03) preferentment. També es recomana al personal de l’Ajuntament seguir les recomanacions del protocol per a evitar contagis.

Anirem actualitzant la informació permanentment. Demanem que només se seguisquen les recomanacions pels canals institucionals. Aquesta suspensió d’activitats es mantindrà fins al 31 de març. Abans d’aquesta data es tornarà a estudiar la situació per a decidir si es mantenen estes mesures preventives o no.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here