Xeraco posa en marxa la neteja de camins rurals i marjals

0
221
Xeraco
Neteja de camins.

L’ajuntament de Xeraco ha posat en marxa la neteja de camins rurals, marjals i sengles forestals. Un total de 21 persones netejaran i milloraran les diferents zones de la localitat durant els mesos de juliol i agost, gràcies a una subvenció de la Diputació de València.

Tal com ha explicat el regidor de Medi Ambient, Evaristo Salom, “entre els mesos de juliol i agost la labor d’aquestes 21 persones serà fonamental ja que aniran condicionant els camins rurals, les marjals, la muntanya i la sengla forestal”.

Segons apunta el regidor, és molt important per al nou equip de govern el manteniment del poble. “Tant les zones rurals com els diferents punts de la localitat veuran com es millora la neteja i el manteniment de forma constant”.

El responsable de Medi Ambient explica que “tenim previst millorar les diferents zones del terme i prioritzar la neteja de camins i sendes que estan un poc abandonades”.

Des de l’Ajuntament de Xeraco es vol agrair la gran labor d’aquest equip de persones que formen part d’aquest Pla Agrari.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here