Xeraco posa en marxa la campanya “No sóc el teu joc. Adopta” per recordar que els animals no són regals de Nadal

0
820
Ajuntament de Xeraco.

L’ajuntament de Xeraco ha posat en marxa la campanya “No sóc el teu joc. Adopta” amb la qual tracta de conscienciar a xiquets, xiquetes, mares i pares que els animals no són un regal de Nadal, i que la decisió d’incorporar un animal a la família comporta responsabilitat.

La campanya pretén ser una crida a la reflexió just abans de les dates nadalenques. “Aconseguir conscienciar les noves generacions en el respecte animal és l’única manera per garantir un futur més respectuós. Els animals són éssers vius amb sentiments, que cal cuidar i que no son jocs ni regals de Nadal”, ha assenyalat la regidora de Protecció Animal, Silvia Milvaques.

Amb aquesta finalitat, la Regidoria ha iniciat aquesta campanya que consta de diversos cartells, amb un animal de companyia diferent. Així mateix, s’ha fet balanç: s’han produït 4 adopcions, s’ha aconseguit que 5 animals tornaren amb els seus amos i s’han enviat 2 a Spama, per tant s’ha apreciat una reducció del número de casos respecte a l’any passat. Cal recordar la importància del microxip en les mascotes que permet la seua identificació en cas de pèrdua.

No compres, adopta; i recorda que a Xeraco tenen l’Associació Guaita on podràs adoptar gatets.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here