Xeraco pagarà la quantitat mínima del cànon de la CHX després de “fer els deures” amb el Pla Anual de reducció de la contaminació

0
756
Xeraco
Marjal Xeraco.

L’ajuntament de Xeraco pagarà finalment 9.500 euros com a quantitat mínima del cànon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer “després de fer els deures aquest últim any a través del Pla Anual de reducció de la contaminació”, indiquen fonts municipals.

Una quantitat que suposa un estalvi del voltant 40.000 euros, xifra que ha estat possible gràcies al desenvolupament d’aquest pla a través del que s’ha desenvolupat tot un seguit d’analítiques i controls que han donat els seus fruits, assenyalen des del consistori.

Per primera vegada al municipi de Xeraco es pagarà 9.500 euros. Cal recordar que es tracta d’un cànon variable i que atén el compliment o no del consistori pel que fa a concentracions de plaguicides, pagant una quantitat màxima de 50.000 euros. “L’Ajuntament porta assumint el pagament d’aquests 50.000 euros, quantitat màxima, durant molts anys; i és ara quan a causa del compromís de l’executiu local ha estat possible”, apunten les mateixes fonts.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha destacat “el gran treball del Departament de Serveis Urbans i Medi Ambient que ha permès que hui paguem la quantitat mínima del cànon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer gràcies a la nostra inversió en sostenibilitat i medi ambient. Continuarem treballant en aquesta línia per mantindre aquests nivells baixos de contaminació en el nostre territori i així garantir aquest pagament mínim”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here