Xeraco organitza la I Matinal Motera i una cursa per a commemorar el Dia de la Dona

0
308
Xeraco
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Xeraco ha programat del 6 al 8 de març diversitat d’actes i activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Les activitats començaran el divendres, 6 de març, a les 19 hores amb la presentació del I Pla d’Igualtat entre homes i dones de Xeraco en col·laboració amb la Consultora d’igualtat Fem-acció.

A continuació tindrà lloc la presentació literària del llibre de Águeda a càrrec de l’escriptor Andrés Puig de Alma de Acero. Ja a les 19.30 h, es celebrarà la inauguració de l’exposició fotogràfica “Valentes” del fotògraf Juan José Todolí. Les dones són les protagonistes d’aquesta exposició fotogràfica formada per imatges de 25 dones amb 25 oficis diversos. Una exposició fotogràfica per la visualització del treball de les dones. L’exposició estarà exposada fins el 6 d’abril.

La programació continuarà el dissabte, 7 de març, amb la ‘Cordà de la dona’. Per a totes les dones amants de la pólvora i la nostra festa més arrelada es celebrarà una cordà de la dona a càrrec de la Penya Foc Seguit. A les 19 h, tindrà lloc una cercavila amb trons pels carrers del poble que donarà pas a l’inici de la cordà tradicional en honor a les dones a les 23.45 h. Al finalitzar discomòbil al pavelló a càrrec dels festers “O Tots O Ningú”.

I ja el diumenge, 8 de març, Xeraco acollirà a partir de les 9 h la I Matinal Motera solidària de dones organitzada per l’associació Alma de Acero. La recaptació de l’esmorzar es destinarà en benefici de la lluita contra el càncer infantil.

A les 11 h, serà el moment de la Cursa de la Dona. La prova tindrà una distància aproximada de 5 km per a cursa i de 3 km per a la marxa. Serà un circuit urbà, pla i sobre asfalt. L’eixida i meta estarà al mateix punt ubicada a l’avinguda Comunitat Valenciana, al costat de la Plaça Generalitat. La recaptació es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer. També es pot col·laborar amb el dorsal 0. I després de la cursa hi haurà classe de zumba. A més, serà un esdeveniment amenitzat amb batucada.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xeraco rep de l'IVACE 119.999 euros per a modernitzar el polígon

Des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració de l’Escola de Dibuix i Pintura de Xeraco que participa fent el dibuix que anirà com a imatge a la samarreta.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here