Xeraco obri el període d’inscripcions per a l’Escoleta de Nadal 2020

0
1261
Ajuntament de Xeraco.

La Regidoria de Educació de l’Ajuntament de Xeraco, amb la finalitat de fer possible la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies durant el període de vacances escolars aquest Nadal, posa a disposició de les famílies interessades l’Escola de Nadal.

«Les activitats que es realitzaran dins del programa educatiu durant tot el temps, aniran encaminades al fet que el xiquet/a li done un sentit al Nadal, és a dir, a abordar valors com la solidaritat, la Pau, les relacions familiars, les tradicions; que aniran desenvolupant-se dins de la programació i que és la finalitat de la nostra proposta», apunten fonts municipals.

Tallers creatius i de manualitats nadalenques, jocs i dinàmiques de grup guardant les distàncies de seguretat, activitats d’expressió musical com nadales i coreografies nadalenques, activitats per a treballar la igualtat; formen part de la programació d’activitats de l’Escola de Nadal.

Tindrà lloc durant els dies: 23, 24, 28, 29, 30, 31 de desembre i 4 i 5 de gener en horari de 9 a 13 hores.

Lloc: Pavelló Poliesportiu Municipal.
Activitat gratuïta.
Inscripció: Oficina de Registre Ajuntament de Xeraco a partir del dimecres, 9 de desembre. / Màxim: 40 xiquets i xiquetes.
Important: Degut a les restriccions marcades per la normativa sanitària davant el COVID-19 els grups estaran formats per 6 alumnes per monitor i les places limitades. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Tindrà preferència l’alumnat el qual els dos tutors responsables estiguen treballant. S’haurà d’acreditar aquesta situació mitjançant la presentació de la següent documentació: Contracte Vigent o certificat d’empresa o informe de vida laboral.

L’assistència serà obligatòria amb un mínim del 80% de dies assistits i no s’admiteixen inscripcions per dies solts.

Les inscripcions s’obriran aquest dimecres, 9 de desembre.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí