Xeraco inicia la segona fase del carril bici amb la il·luminació entre la platja i la Torre de Guaita


0
668
Xeraco
Un dels moments de la instal·lació de les faroles.

L’ajuntament de Xeraco ja ha iniciat la segona fase del carril bici corresponent a la il·luminació entre la zona de la platja i la Torre de Guaita.

Una acció que s’està duent a terme a través de recursos propis, mitjançant una empresa local, i té com a objectiu millorar el sistema lumínic del nou carril amb fanals d’un mateix model, segons indiquen fonts municipals.

El consistori ha destinat 20.000 euros a la construcció i instal·lació d’aquestes columnes amb les que es finalitza el primer tram de carril.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha assegurat que «aquest estiu els turistes i veïns del nostre municipi gaudiran d’aquesta infraestructura que oferirà més seguretat als seus passejos per la zona de la platja. Qualsevol veí, tant a peu com en bicicleta, podran arribar a la zona de la Torre de Guaita i, fins i tot, fins a la carretera Natzaret-Oliva».

Cal recordar que el primer edil es va reunir amb tècnics de la Diputació perquè l’ampliació del carril a la zona del pont, que depèn de l’entitat provincial, «es puga dur a terme el més prompte possible per així donar-li continuïtat al carril bici fins al nostre municipi».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here