Xeraco i Montserrat completen el quadre de campions del diputació autonòmic de raspall

0
1746
El club de Montserrat va guanyar el seu primer títol en raspall masculí

La vesprada d’ahir diumenge es varen viure les últimes finals de la 36ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia.

El carrer de pilota de Beniparrell va acollir les partides que tancaven la competició en les categories masculines de segona i quarta A. En el cas de la divisió de plata els joves jugadors del Xeraco B no donaren opció als seus rivals, Xabia. Amb el potent traure de David, ajudat per les raspades de Sancho, i el bon fer a la punta de Molina, la formació de la Safor va sumar un joc darrere un altre, fins a tancar la partida sense deixar aconseguir cap parcial als seus rivals, que es varen superats per la joventut dels de Xeraco, tot i alguna jugada meritòria de Sariero, rest del Xabia.

Previament, l’enfrontament disputat entre el Lanzadera Montserrat A i l’Alqueria d’Asnar A, corresponent a la final de quarta categoria A, va caure per als de la Ribera. Victor, Carlos i Fede desplegaren un joc efectiu i, en ocasions, contundent, per a superar a la formació alacantina, de la qual els seus jugadors no es varen acoplar al terreny de joc.

El vicepresident de raspall de la FPV, Armando Merce, junt a la regidora d’esports de Beniparrell, Vicen Martinez, el regidor de Xeraco, Evaristo Salom, i el regidor de Montserrat, Josep Martinez, varen ser els encarregats de lliurar els trofeus i medalles als jugadors dels equips finalistes.

Final Segona:

CPV Xeraco 40 (David, Sancho, Molina, Jose) – 40

CPV Xabia 5 (Sariero, Vicent, Tomaqueta, Vicent M.) – 5

Final Quarta A:

Lanzadera Monserrat A (Victor, Carlos, Fede) – 40

CPV Alqueria Asnar A (David, Alvar, Javier) – 5

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here