Xeraco finalitza les obres de modernització del polígon amb una inversió de 119.999,56 euros

0
877
Xeraco
Obres desenvolupades en el polígono.

L’ajuntament de Xeraco ha finalitzat les obres de modernització del polígon que han comptat amb una inversió de 119.999,56 euros a través del programa ‘Millores infraestructurals parcs empresarials’ de l’IVACE.

Les actuacions que s’han desenvolupat es centren en la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis del polígon industrial de Xeraco mitjançant:

– La millora de les zones verdes amb implantació de circuit biosaludable per a la pràctica de la calistenia i millora de l’enjardinament.

– La construcció, d’una banda, d’aparcament a l’aire lliure en parcel·la municipal mitjançant la pavimentació i el condicionament d’accessos, al servei de tot el polígon i amb capacitat de 66 places.

D’altra banda, millora viària consistent en la del polígon de la capacitat portant i estructura del ferm de la calçada en diverses zones de la C/ Partida de la Creu i C/ Marjals on el paviment es troba molt deteriorat per la torsió a la qual està sotmés pel trànsit pesat en els girs a 90°. I finalment condicionament accessos a voreres en pas de vianants per a discapacitats.

– La senyalització horitzontal en l’aparcament públic de l’actuació anterior amb delimitació places, zebrats, Stops, fletxes, amb col·locació de senyals d’advertiment en els passos de vianants.

– La reparació de la xarxa de pluvials en 290 m i en l’ampliació del nombre d’embornals i de la superfície de captació a l’entorn de la C/ Partida de la Creu i el Carrer dels Marjals.

La subvenció que ha rebut el municipi està integrada dins del pla de la Conselleria d’Economia Sostenible que a través de l’Ivace aporta aquesta ajuda per a millorar les infraestructures de les zones industrials.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí