Xeraco estudia com millorar la neteja viària del municipi i la platja

0
233
Ajuntament de Xeraco.

“La neteja viària dels carrers és millorable i estem buscant solucions al respecte”. Així ho ha assegurat la regidora de Servei de l’ajuntament de Xeraco, Silvia Milvaques, després d’una reunió mantinguda pel govern municipal.

Unes solucions que passen, segons l’edil, per la millora del servei i, també, per la millora de la qualitat de treball de les persones encarregades. “Volem que els nostres treballadors puguen desenvolupar les seues funcions d’una manera efectiva, sense presses perquè no arriben a complir amb tot el servei per haver d’ajudar en altres qüestions, també, de neteja”.

Milvaques ha recalcat que el sistema heretat pel tripartit és cadudo al no tindre la capacitat suficient d’abastir tant al municipi com a la platja i que, per tant, s’estan estudiant possibles alternatives que passen, per exemple, per que el personal encarregat de la platja puga contribuir a la recollida de “trastos”.

En aquest sentit, l’edil ha recordat el servei de recollida gratuït de trastos al qual els veïns del municipi poden accedir telefonant al 96 286 61 56, amb un màxim de quatre trastos per habitatge.

Des de l’Ajuntament, insisteix, Silvia Milvaques, “estem treballant per un Xeraco més net i és per això pel que necessitem de la col·laboració veïnal”. “Continuem treballant perquè entenem que els nostres veïns i veïnes es mereixen un poble i una platja més neta i complir, així, amb un dels punts que es recullen en el nostre programa electoral”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here