Xeraco elabora el seu I Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes

0
931
Xeraco
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Xeraco ha començat l’elaboració del seu I Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes del municipi.

El nou consistori de Xeraco ve desenvolupant un important esforç en la lluita contra les causes estructurals que generen la desigualtat entre dones i homes, i dins d’aquesta estratègia municipal d’igualtat s’enquadra l’elaboració del I Pla d’Igualtat Municipal, en col·laboració amb la consultora d’igualtat Fem-Acció.

Segons la metodologia de treball de la Consultora d’Igualtat FEM-ACCIÓ, les primeres actuacions consisteixen en fer una anàlisi de la localitat i les seues característiques sociodemogràfiques, així com el teixit associatiu, els recursos dels quals es disposa en matèria de polítiques d’igualtat, experiència sobre aquest tema i altres dades d’interès que donaran com a resultat un primer diagnòstic de la situació de Xeraco en l’actualitat.

Segons la regidora d’Igualtat, María Amparo Barrios, “el Pla d’Igualtat és la manifestació del ferm compromís assumit per l’equip de govern amb la igualtat de gènere i la no discriminació entre les persones”.

El Pla d’Igualtat també inclourà una millora de les condicions de conciliació de la vida laboral, familiar i personal, l’accés a protocols de salut laboral i per a la prevenció de l’assetjament sexual per raó de sexe, a més de l’accés a la formació en comunicació i llenguatge no sexista.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here