Xeraco convoca a la ciutadania el 10 de setembre per conéixer i sumar-se als objectius i accions pel Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia

0
312
Xeraco
Cartell de presentació de la xarrada.

Xeraco convoca als veïns i veïnes del municipi per al pròxim dimarts, 10 de setembre, a les 18 hores en la Casa de la Cultura per a donar a conéixer els objectius i accions pel Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia.

Cal recordar que Xeraco va signar a l’any 2016 el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia (PACES) amb l’objectiu de minimitzar els impactes i adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic.

Amb aquest pacte, l’Ajuntament es compromet a reduir les emissions de CO2 en un 40%, augmentar l’ús d’energies renovables i millorar l’eficiència energètica en un 27% per a l’any 2030.

“Els objectiu són ambiciosos i és per això que necessitem la implicació més gran possible de tots i totes. I per a dur a terme totes aquestes accions i aconseguir els objectius marcats et necessitem. Per això volem convidar-te el pròxim dimarts, 10 de setembre, perquè pugues conéixer-les i sumar-te a elles!”, asseguren fonts municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here