Xeraco commemora el Dia de l’Arbre amb plantacions a la zona recreativa de la Font de l’Ull i el parc de l’estació

0
2291
Xeraco
Un dels moments de la jornada.

L’ajuntament de Xeraco va commemorar el dilluns, 31 de gener, el Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana i, per aquest motiu, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xeraco van organitzar una plantació a la zona recreativa de la Font de l’Ull i el parc de l’estació, en què van participar alumnes del CEIP Joanot Martorell.

L’edil de Medi Ambient, Evaristo Salom, es va apropar per compartir amb els menors aquesta activitat, en què se’ls va explicar com plantar un arbre, com cuidar-lo, què necessita per créixer, quines parts té i quines són les fases de creixement. Una iniciativa en què també van participar des del CEEM.

Xeraco aprofita cada any la commemoració del Dia de l’Arbre per fomentar entre l’alumnat el coneixement, el respecte i l’estima pels arbres i les formacions vegetals, incidint en la importància de cuidar i preservar la natura.

“Les xiquetes i els xiquets aprenen, per una banda, la història i les característiques de la vegetació que hi ha al municipi i, per altra banda, col·laboren en una plantació educativa, amb la qual cosa contribueixen a conservar la biodiversitat”, ha destacat Evaristo Salom.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí