Xeraco agraeix el suport de Xeresa per a solucinar la problemàtica de l’aigua malgrat ser una opció “inviable”

0
665
Xeraco
Informe empresa gestora.

L’Ajuntament de Xeraco ha enviat una carta al Sindicat de Regs de Xeresa per agrair “la gran voluntat i predisposició del sindicat per oferir-nos el servici de les seues instal·lacions amb l’objectiu de proveir d’aigua per al consum al municipi de Xeraco”.

“A més, volem agrair a l’alcaldessa de Xeresa, Anabel Peiró per la seua ajuda a l’hora de fer d’enllaç per coordinar els estudis. Volem agrair a la persona coordinadora del reg per facilitar-nos les analítiques i la informació amb la finalitat d’estudiar la viabilitat de connectar la bassa de reg situada en Barcella fins al depòsit de Xeraco”, asseguren en la mateixa carta

“Així mateix, volem agrair la seus predisposició amb els tècnics d’Aquagest per tal de facilitar-los l’estudi i estar en permanent contacte amb l’empresa gestora”.

Informen que “ha sigut un acte de bona voluntat de tots i totes les persones sòcies del sindicat i del poble de Xeresa, poble veí i del que ens sentim germanats. Sempre ens hem estat ajudant quan s’ha extret aigua de Xeraco per a les marjals o en aquesta situació en el cas que haguera sigut viable aquesta operació”.

Des del consistori lamenten “les diverses informacions que han arribat i que han generat diversitat d’interpretacions. Esperem que l’opinió manifestada per la seua presidenta no siga el sentir general de tot un col·lectiu o tot un poble”.

En aquest sentit adjunten l’informe “perquè no quede dubte on es valora la inviabilitat de l’opció de Xeresa. Agraïm l’oferiment encara que no haja sigut possible aquesta alternativa. S’ha decidit la millor opció”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here