Xeraco acull un cap de setmana d’actes amb motiu de la celebració de Santa Cecília

0
1276
Xeraco
Cartell de presentació amb la programació.

La Unió Musical Xeraco ha programat per al cap de setmana del 23 al 24 de novembre una diversa programació d’actes per celebrar Santa Cecília 2019.

En aquesta varietat d’activitats, tindrà lloc el dissabte, 23 de novembre, el tradicional Concert de Santa Cecília a les 19.30 hores en l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Es donarà la benvinguda als nous educands que passaran a formar part de la Unió Musical de Xeraco. Aquest any la temàtica del concert estarà basada en música de pel·lícules.

I ja el diumenge, 24 de novembre, a les 12 hores es celebrarà la missa en honor a Santa Cecília amb l’actuació de l’Orquestra de la Unió Musical Xeraco. Prèviament, a les 10.30 h, hi haurà cercavila i arreplegada dels nous integrants de la Banda de la Unió Musical Xeraco i seguidament, recollida de la Santa Cecília en casa de la música Patricia Barbosa Burgos pel seu trasllat a l’església Nostra Senyora de l’Encarnació.

A les 13 h, serà el trasllat de la imatge de Santa Cecília a casa de la música María Amparo Gea Ferragud. Seguidament, els nous membres de la Banda de la Societat, amb la família Gea Ferragud, convidaran a una picadeta en la Llar dels Jubilats.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here