Xeraco acull el projecte d’aparcabicis segur de la Diputació

0
221
Xeraco
Un dels moments de la presentació.

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, amb l’alcalde de Xeraco i també diputat, Avelino Mascarell, han assistit a l’exhibició del nou sistema d’aparcament segur de la Diputació en la platja de Xeraco.

El projecte, que s’implanta de manera pionera en Xeraco, tracta de promocionar l’ús de la bicicleta particular oferint un sistema d’aparcament per a les bicicletes de manera segura.

Com explica la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, “cal impulsar la mobilitat segura i activa per transformar el sedentarisme del confinament en nous hàbits més saludables, i la bicicleta, mitjà de transport individual i que permet mantenir les distàncies, es revela com una alternativa tan sòlida com barata en la societat posterior a la Covid-19”.

En paraules de l’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, “acollim amb il·lusió aquesta iniciativa en facilitar el moviment entre el municipi de Xeraco i la platja. La gent es podrà moure d’una forma segura, acostar-se a l’arena, visitar la platja i, al mateix temps, estar amb la tranquil·litat que la bici està en bones condicions i resguardada d’actes vandàlics”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here