Xeraco acomiada els gots i botelles de plàstic

0
394
Xeraco
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament de Xeraco continua en el seu ferm compromís per complir els objectius mediambientals de l’Agenda 2030 i transformar l’administració local en una institució més sostenible i eficient.

El govern municipal pretén incentivar la no utilització de botelles i gots de plàstic fins a la seua completa desaparició. L’alcalde, Avelino Mascarell, junt amb els regidors i regidores; ha volgut repartir com a regal de Nadal algunes de les botelles entre els membres del personal de l’Ajuntament i l’oposició; i ha aprofitat per a recordar la importància de prendre mesures urgents contra el Canvi Climàtic, “encara que siga amb xicotets gestos com aquest, aconseguir que els nostres treballadors deixen a un costat les botelles i gots de plàstic, estem lluitant per un món i per un Xeraco més sostenible i net”.

Al costat de l’alcalde, li ha acompanyat Evaristo Salom, regidor de Medi Ambient, qui ha assegurat que “si una d’elles substitueix a totes les botelles i gots de plàstic que pot usar una persona a la setmana, la quantitat de plàstic que eliminem i deixem d’usar és realment gran”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here