Xavier Simón, ex alcalde de l’Alcúdia de Crespins, nou cogerent de Divalterra

0
859
Xavier Simón i Jorge Rodríguez

Simón, home de la màxima confiança de Jorge Rodríguez, també és el secretari general del PSPV de la Costera-la Canal de Navarrés

El Consell d’Administració de Divalterra ha nomenat aquest dimarts a Xavier Simón Alventosa (l’Alcúdia de Crespins. 1963) com a nou gerent. Simón, actual secretari general del PSPV de la Costera-la Canal, es converteix així en màxim responsable de l’empresa pública del consorci provincial al costat de l’altra gerent, Agustina Brines.

El nou cogerent de Divalterra fins a hui desenvolupava tasques de coordinació d’assessors en Presidència de la Diputació. Amb este nomenament Jorge Rodríguez torna a posar un home de la seua màxima confiança, recuperant així el lloc vacant que va deixar Víctor Sahuqillo després de la seua dimissió fa ara quasi un any.

Des de la Diputació de València s’explica que Simón ha sigut triat pel seu “ampli coneixement del territori” i la seua dilatada experiència “tant en l’empresa privada com en l’administració local, havent estat regidor del PSPV a l’Alcúdia de Crespins i alcalde entre 2004 i 2006.

En paraules del President, Xavier Simón accedeix a la gerència de Divalterra “amb l’objectiu de continuar amb la modernització de les brigades forestals, que són una part importantíssima de l’empresa pública. No solament amb eixa professionalització que havíem iniciat, dotant de majors eines i recursos tècnics als brigadistes i situant-los sota la direcció única del Consorci de Bombers, sinó també incrementant el nombre d’efectius”.

Sobre la que és la seua companya al capdavant de Divalterra, Agustina Brines, l’ha instat a treballar “de forma conjunta per a gestionar l’empresa pública de la millor manera possible”. I ha acabat recordant que coneix la realitat de Divalterra, ja que ha treballat “al costat del diputat Pablo Seguí en alguns temes que afecten al dia a dia de l’empresa pública”.

Finalment, en la sessió d’aquest dimarts, en la qual s’ha nomenat al nou gerent de Divalterra, s’ha designat també un nou secretari del Consell d’Administració de l’empresa pública. Es tracta de Jorge Cuerda, lletrat de Presidència i funcionari de la casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here