Xàtiva Unida va proposar eliminar els pressupostos participatius que sí que estan consignats per 2020

0
1026
Imatge de la proposta de modificació de pressupostos de Xàtiva Unida

La formació va proposar detraure els 100.000 euros dels pressupostos participatius i altres 30.000 euros d’una altra consignació per executar un pla d’eliminació de barreres arquitectòniques

Després de que Xàtiva Unida acusara a PSPV i Ciudadanos de fer desaparéixer els pressupostos participatius en els comptes de 2020 el regidor socialista d’Hisenda, Nacho Reig, ha manifestat que ha estat “tot el contrari”, segons el que va passar a la Comissió d’Hisenda del passat 27 de setembre.

Reig ha aportat com a prova la proposta presentada per Xàtiva Unida en la qual es demanava una inversió de 130.000 euros per a la implantació d’un pla d’eliminació de barreres arquitectòniques. La proposta d’esta inversió anava acompanyada de la detracció de la partida d’altres dues conceptes per a 2020: els 100.000 euros de tota la partida de Participació Ciutadana i 30.000 euros del total del projecte consignat per l’actualització de la plaça de bous.

El regidor del PSPV afirma que durant la Comissió d’Hisenda va mostrar la seua sorpresa de la proposta precisament i que així ho va comunicar al representant de Xàtiva Unida, Alfred Boluda, qui segons Reig es va reafermar en la proposta.

A més a més Nacho Reig explica que dels projectes aprovats en els diferents processos de participació ciutadana “de moment només s’han executat dos, de 2017, en queda un, i de 2018 no se n’ha executat cap”. D’una altra banda recorda que en 2019 no es van fer les votacions que se solien presentar a l’abril, quan EUPV encara gestionava l’àrea dins del govern municipal. D’esta forma afirma que “els pressupostos participatius es mantenen, però el que hem de fer és complir els compromissos d’exercicis anteriors abans d’adquirir-ne de nous”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Alcúdia de Crespins licita les obres per construir el pas subterrani per a vehicles sota les vies

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here