Xàtiva Unida demana per a la Fira un “criteri únic per als concerts: tots gratuïts o tots de pagament”

0
636
Els regidors de Xàtiva Unida han donat suport a la campanya 'No és no'

La formació dóna suport a la nova proposta de la ‘Fira sense soroll’ per integrar més a xiquets amb TEA i proposa fins i tot augmentar les franges horàries de silenci

Xàtiva Unida ha fet un balanç i una sèrie de propostes després de la finalització de la Fira de Xàtiva 2019. Entre elles destaca que s’ha demanat  un “criteri únic per als concerts. Tots gratuïts o tots de pagament”. Segons la formació “aquest any s’han produït situacions de discriminació cap a sectors com la joventut”.

A més Xàtiva Unida demana que s’impulse una campanya sobre consum responsable d’alcohol perquè “incidents com els ocorreguts el dia 15 d’agost en la plaça del Mercat no poden tornar a ocòrrer”.

D’una altra banda la formació ha fet especial èmfasi en la mobilitat, àrea que gestionava en la passada legislatura quan integrava el govern. Així s’ha demanat “recuperar els 1.397 aparcaments dissuasius gratuïts i connectats al Reial en autobús. Han tornat els problemes d’aparcament i els cotxes damunt de les voreres i rodones d’accés”.

Sobre la proposta encetada enguany de la ‘Fira sense soroll’ per integrar més a xiquets amb TEA (Transtorn de l’Espectre Autista) Xàtiva Unida l’ha vista amb bons ulls i proposa fins i tot augmentar les franges horàries de silenci.

També es demana continuar continuar consolidant la campanya #NoésNo, campanya impulsada per la formació la passada legislatura i que es manté. Així consideren que es una “gran iniciativa que es consolida i és motiu de rèplica en altres ciutats”.

Finalment Xàtiva Unida en matèria de residus proposa impulsar una “Fira sense plàstics” per tal de fer de la festa “un espai de responsabilitat ambiental i exemple d’Economia circular”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xàtiva y Benidorm recogen una parte de un cuarto premio de la Lotería de Navidad

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here