Xàtiva Unida demana “menys soroll de motos i més activitats al barri” per queixes de veïns del Raval

0
6178
Parc de Sarriers de Xàtiva

Es queixen especialment dels sorolls en el temps estival que arriben més a l’interior de les cases per les finestres obertes per la calor

Xàtiva Unida s’ha fet ressò de queixes de veïns del barri del Raval que asseguren els han traslladat sobre ‘quedades’ de joves amb motos al parc de Sarriers, afirmant que “no és del grat de tot el món”.

Apunten així que “les altes velocitats i els sorollosos accelerades són constants. El soroll excessiu d’algunes motocicletes fan insuportable el descans. Ara a l’estiu es nota més, perquè les finestres de les cases estan normalment obertes, per la qual cosa el soroll es pateix més a pesar que circule el mateix nombre de motocicletes”.

Davant aquesta situació reclamen a l’ajuntament “més actuacions davant este problema”, ja que consideren el parc de Sarriers com “un punt conflictiu i en el qual s’havien recollit les denúncies de la ciutadania contra estes pràctiques, que suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans”. Segons Chapí “és il·lògic que no s’actue per aturar el soroll i el perill que impliquen aquestes carreres de motos i que no es facilite burocràticament altres activitats com la programació de cinema de barri per la pròpia associació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here