Xàtiva Unida critica que se suspenga la Fira d’Agost pel coronavirus sense plantejar alternatives

0
1259
Fira de Xàtiva

Des de la formació s’afirma que l’alcalde «no ha argumentat en cap moment sobre la decisió de suspendre la Fira d’Agost»

Segons el portaveu de Xàtiva Unida, Miquel Lorente, l’alcalde de la ciutat Roger Cerdà no ha argumentat la suspensió de la Fira d’Agost de 2020, cita cancel·lada per la pandèmia del coronavirus.

Per a Xàtiva Unida «aquest és un assumpte d’una potent rellevància per a la ciutat i sobretot per a la seua economia». Afigen des del grup que «en altres municipis on s’han suspès les seues festes del mes d’agost ja s’han posat a treballar, des de fa setmanes, en altres alternatives com ara microactes a l’aire lliure per a l’estiu i per aquesta tardor».

Des de la formació xativina s’ha indicat que «estem enfront d’una mostra més de la total inoperància de l’actual equip de govern conformat pel PSOE i Cs. De fet, la no predisposició a treballar per buscar alternatives a la Fira que complisquen amb les directrius de les autoritats sanitàries seria una mala notícia per a la ciutat». Segons Lorente “ara és el moment d’actuar i apostar per allò que és propi des del món de la cultura fins a l’hostaleria i el comerç de la ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí